måndag 26 januari 2009

257 unika besökare

Som rubriken säger så har nu denna blog haft 257 unika besökare enligt Google Analytics :). Dessutom så har jag märkt hur många besök ett inlägg på svenskafans ÖSK sida kan generera i besöksantal, dock sjunker genomsnittstiden som varje besökare stannar på sidan, men det får man räkna med :).
******** Tänkte ta fram två olika startelvor som jag tror kan komma att spela emot Mexiko på torsdagmorgon.


Alvbåge
Jonsson-Bengtsson-Bjärsmyr-Johansson
Anttonen-Andersson-Elm-Farnerud
Nannskog-Avdic


Som ni ser så tror jag att Anttonen kan få komma att spela på sin gamla position detta beror på att om Lagerbäck vill ha riktiga yttermittfältartyper så har inte Lagerbäck så många att välja på. Dessutom så verkar Lagerbäck ha varit väldigt nöjd med ytterbackarna i förra matchen, detta skulle ge han möjlighet att se dem en match till.


Alvbåge
Anttonen-Bengtsson-Bjärsmyr-Johansson
Elm-Andersson-Ericsson-Farnerud
Nannskog-Avdic


Lagerbäck har sagt att man vill att alla spelare i truppen ska få spela och därför så lär nog Avdic och Anttonen få spela (Utgår ifrån att Avdic kan spela annars lär Dahlberg ta den platsen). Men något säger mig att Anttonen kanske bara får ett inhopp men jag väljer att slå ort den känslan :).
*********
ÖSK har tagit in en spelare för provspel från BP som verkar spännande ni kan läsa om honom här. Det kan nog vara en bra ide om man bedömmer att Moses inte håller fram till att Glenn kommer tillbaka. Skulle gärna se också att Oscar Johansson blir utlånad till en Superetta klubb (kanske en Div. 1 klubb kan funka också iallafall fram till sommaren, Karlslund kanske?) för att han ska kunna ta nästa steg i utvecklingen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar